|
Стретч-плівка харчова поліетиленова (ПЕ) використовується як одноразова упаковка продовольчих продуктів короткочасного терміну зберігання, як безпосередньо, так і на піддонах.
До основних властивостей стретч плівки харчової ПЕ можна віднести наступні:
висока газо - та вологостійкість, що дає можливість захистити добре упаковані продукти від впливу навколишнього середовища, зберігаючи в них тепло і вологу, і як наслідок, довше зберігати їх свіжість;
гарна клейкість, що не дозволяє плівці самостійно розмотуватися при упаковці і забеспечує герметичність упаковки;
підвищена міцність і стійкість на розрив і прокол, стійкість до ударів, що не дозволяє плівці рватися при пакуванні та зберіганні запакованої продукції;
відмінна прозорість, що забезпечує привабливий товарний вигляд упаковки.
Стретч-плівка харчова ПЕ використовується тільки для холодного пакування. |